Relació amb les famílies

Per nosaltres les famílies sou la part més important d’aquesta etapa educativa per això a la nostra escola les vostres propostes sempre seran escoltades. Entreu a les classes, participeu en les festes, sortides….
Volem transmetre i compartir tot el que fem a la llar, per la qual cosa creiem que les famílies heu d’entrar i participar.

Cal que la relació sigui de confiança, per tal que les dues parts puguem cooperar en l’educació dels vostres fills.

Fem l'adaptació progressiva

Creiem que l’adaptació progressiva és beneficiosa per l’infant i no significa un trencament tan brusc de l’entorn familiar. Per això, els primers dies a l’escola s’aconsellarà als pares que es quedin amb els seus fills una estona. D’aquesta manera l’infant coneixerà el seu nou entorn acompanyat d’una persona de confiança. Mica en mica anirà agafant confiança i la família cada cop es quedarà menys estona acompanyant-lo. Anirem augmentat l’horari en funció de l’estat emocional de l’infant. Cal ser respectuosos i pacients , cada nen/a tindrà el seu propi ritme.

Aprenem de vosaltres

Per tal d’enfortir més el vincle entre les famílies i l’escola ens agrada que ens ensenyeu les vostres aficions o professions

Celebrem les festes tradicionals

ENTREVISTES

  • Fem una entrevista abans que el nen s’incorpori a la llar. En aquesta, l’educadora s’assabenta amb detall d’aquells aspectes que són  importants en l’evolució  de l’infant: dades familiars, aspectes sanitaris, adquisició d’hàbits, dades psicomotrius, dades lingüístiques, comportament habitual a casa, relacions personals, historial acadèmic i observacions generals.
  • Durant el segon trimestre es torna a convocar als pares  per tal de parlar de com està el nen o la nena a l’escola. Aquesta informació  l’obtenim a través de l’observació diària. 
  • A final de curs es realitza un informe escrit.
REUNIONS
  • Es farà una reunió general abans de començar el curs per explicar la normativa de l’ escola, el procés d’ adaptació, i festes i excursions previstes.
  • Durant els mesos d’octubre i novembre es faran les reunions de classes amb l’objectiu de presentar als pares la programació del curs.

COMUNICACIONS

  •  Pengem informacions que creiem que poden interessar als pares i mares al facebook, instagram o bloc.
  • Fem grups de Whatssap per classes i us enviem fotos d’algunes activitats.

CONSELL ESCOLAR I AMPA

  • Els pares i mares compten amb un representant en el consell escolar.
  • Tenim una AMPA que ens ajuda en algunes activitat i celebracions.

Xarxes socials:
Facebook
Instagram

Ho vols compartir amb algú?