BED&BREAKFAST

Nit màgica

Per acomiadar el vostre pas per la Cuca hem passat una nit tots junts. Una nit plena d’ emocions, on us hem vist gaudir amb els companys, hem pogut comprovar com heu crescut des de que vau començar. Totes les mestres hem posat el nostre granet de sorra en el vostre creixement, i vosaltres ens heu deixat rialles, abraçades, aprenentagtes, moments molt bons i algun també de difícil. Tots sou únics i ens ajudeu amb la vostra energia a créixer i a continuar lluitant. Gràcies per haver estat part de la Cuca.

Ho vols compartir amb algú?

Un comentario en «BED&BREAKFAST»

 1. Moltes gràcies famílies pels vostres comentaris, ens encoratgen per seguir endavant.

  [18/6, 8:44] HUGO : Ooohhhmoltíssimes gràcies per una NIT tan màgica i bonica i per tot un curs d’acompanyament. Eternament agraïts de tot cor.
  [18/6, 8:44] Clàudia : Ohhhh muchas gracias es xulisimo y gracias por todo el esfuerzo y trabajo realizado
  [18/6, 9:51] DIMA : Muchas gracias por todo♥️
  [18/6, 11:18] ENZO : Ha estat tota una experiència. Moltes gràcies per dedicar-los-hi el vostre temps i paciència❤️
  [18/6, 8:47] GRETA: Oh quin video mes emotiu no em puc creure que ja acabem l, etapa mes dolça. Moltes gracies de tot cor, heu format part de la nostra familia i no sabeu com us trobarem a faltar!
  [18/6, 9:00] ROGER: Q bonic!!!
  [18/6, 9:10] IRIS: Que bonito todo! sois todas estupendas, muchas gracias por acompañar a la Iris durante estos 2 años, no habria podido imaginar mejor guarderia, os echaremos de menos
  [18/6, 9:35] RIM : Quin vídeo més bonic ♥️♥️ Per nosaltres també és un gran final d’etapa. Ens heu fet sentir com a casa, acompanyant-nos en tot moment i donant-nos tranquil·litat. Veure’ls i veure-les tant contentes no té preu Moltíssimes gràcies per TOT!!!
  Us trobarem molt a faltar!
  [18/6, 10:07] Nil: Bon dia! Genial… moltes gràcies per la vostra dedicació, paciència i amor desinteressat, ens heu acompanyat en enquesta etapa que es tan dura i tan dolça alhora. us estem molt agraïts per tot aquest temps..
  [18/6, 11:16] VERA : Graciesss pel videooo!!!! Gracies per tot!! Sou molt bunikes totes❤️
  [18/6, 11:18] AXEL: Gràcies per acompanyar-los amb tant d’amor, i donar tanta seguretat als nostres petits que han volgut fins i tot passar una nit sense els seus pares i mares! Increïble. He hagut d’amagar la maleta ràpid que si no es pensava que podia repetir!! Heu sigut un gran pilar per nosaltres aquests 4 anys

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *